keyboard_arrow_up
Druckreif
Telefon Mail

OTISAK

Opći uvjeti korištenja internet stranica društva

Tiskara Zagreb d.o.o.

OIB: 24449097646

Radnička cesta 210, Zagreb

Fax: +385 1 2404 488

Tel.: +385 1 2404 491

E-Mail: marketing@tiskarazagreb.hr

Copyright/odgovornost

Obzirom na tehnička svojstva Interneta, ne može se preuzeti odgovornost za istinitost, točnost i potpunost informacija koje se stavljaju na raspolaganje na Internetu. Ne preuzima se ni odgovornost za raspoloživost ili vođenje predmetne web stranice i njezinih sadržaja.

Isključuje se bilo kakva odgovornost za neposredne, posredne ili ostale štete, neovisno o njihovim uzrocima, koje proiziđu iz korištenja ili neraspoloživosti podataka i informacija s ove web stranice, ukoliko je to pravno dopušteno.

Sadržaj ove stranice zaštićen je autorskim pravima. Informacije su namijenjene samo za osobnu upotrebu. Zabranjeno je svako njihovo daljnje korištenje, prije svega spremanje u bazama podataka, umnožavanje i svaki oblik njihovog komercijalnog korištenja te prosljeđivanje trećim osobama – također i u dijelovima ili u prerađenom obliku – bez suglasnosti pojedine organizacije. Zabranjeno je svako uključivanje pojedinačnih stranica naše ponude u tuđe okvire.

Unatoč brižljivoj provjeri sadržaja, ne preuzimamo odgovornost za sadržaje vanjskih poveznica. Za sadržaj povezanih stranica odgovorni su isključivo njihovi operateri.


Photographs

Davor Puklavec/PIXSELL


Webdesign & Development
Styria Media Design