Otisak

Opći uvjeti korištenja internet stranica društva
Tiskara Zagreb d.o.o.
Zagreb
Radnička cesta 210
OIB: 24449097646
Telefon: +385 1 2404 491
Fax: +385 1 2404 488
marketing@tiskarazagreb.hr
Copyright/odgovornost
Obzirom na tehnička svojstva Interneta, ne može se preuzeti odgovornost za istinitost, točnost i potpunost informacija koje se stavljaju na raspolaganje na Internetu. Ne preuzima se ni odgovornost za raspoloživost ili vođenje predmetne web stranice i njezinih sadržaja.

Isključuje se bilo kakva odgovornost za neposredne, posredne ili ostale štete, neovisno o njihovim uzrocima, koje proiziđu iz korištenja ili neraspoloživosti podataka i informacija s ove web stranice, ukoliko je to pravno dopušteno.

Sadržaj ove stranice zaštićen je autorskim pravima. Informacije su namijenjene samo za osobnu upotrebu. Zabranjeno je svako njihovo daljnje korištenje, prije svega spremanje u bazama podataka, umnožavanje i svaki oblik njihovog komercijalnog korištenja te prosljeđivanje trećim osobama – također i u dijelovima ili u prerađenom obliku – bez suglasnosti pojedine organizacije. Zabranjeno je svako uključivanje pojedinačnih stranica naše ponude u tuđe okvire.

Unatoč brižljivoj provjeri sadržaja, ne preuzimamo odgovornost za sadržaje vanjskih poveznica. Za sadržaj povezanih stranica odgovorni su isključivo njihovi operateri.

Google Analytics
Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu za web analizu društva Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi tzv. „kolačiće“, tekstualne datoteke koje se spremaju na Vašem računalu i koje nam omogućuju analizu Vašeg korištenja internetske stranice. Informacije o Vašem korištenju ove web stranice koje su dobivene pomoću kolačića, u pravilu se prenose na poslužitelj Google-a u SAD-u i tamo pohranjuju. Ako se aktivira anonimizacija IP-a na ovoj internetskoj stranici, Google će prethodno skratiti Vašu IP adresu unutar država članica Europske Unije ili u drugim državama ugovornicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo se u iznimnim slučajevima puna IP adresa prenosi na poslužitelj Google-a u SAD-u i tamo skraćuje. Po nalogu vlasnika ove internetske stranice, Google će koristiti te informacije za analizu korištenja stranice, sastavljanje izvještaja o aktivnostima na internetskoj stranici i kako bi se vlasniku internetske stranice mogle pružati druge usluge koje su povezane s korištenjem web stranice i Interneta. IP adresa koju prenosi Vaš internetski preglednik u okviru Google Analytics neće se dovesti u vezu s ostalim podacima Google-a. Spremanje kolačića možete spriječiti odgovarajućom postavkom softvera svojeg internetskog preglednika; no, ukazujemo na to da u tom slučaju eventualno nećete biti u mogućnosti koristiti sve funkcije ove internetske stranice u punom opsegu. Osim toga možete spriječiti obradu podataka koji su dobiveni putem kolačića te koji se tiču web stranice (uklj. Vašu IP adresu) na Google-u kao i obradu tih podataka od strane Google-a na način da pod sljedećom poveznicom preuzmete i instalirate dodatak preglednika:
tools.google.com/dlpage/gaoptout.